Apartment Bonaire Terramar

Dit elegante nieuwbouw appartementencomplex Terramar, is gelegen aan de prachtige boulevard van Bonaire. Het Terramar complex heeft 13 luxe oceanfront appartementen die variëren tussen 2, 3 of 4 slaapkamers.

Naast een fantastisch uitzicht over de Caribische zee, de haven en Klein Bonaire, geven de appartementen je een prachtig overzicht van een deel van Kralendijk.

Het ontwerpteam van Ericis heeft een ontwerp gemaakt voor diverse winkels op de begane grond met daarboven 2 woonlagen met zeezicht. De appartementen zijn van alle gemakken voorzien en variëren in afmetingen van circa 70m2 tot 205m2, met een parkeerplaats op eigen terrein!

Alle appartementen hebben een eigen terras met uniek uitzicht over de Caribische zee. Om de open en lichte ambiance van de units te benadrukken, hebben alle appartementen ruime deuren die naar het terras leiden.

 

Gasten van Terramar Luxurious Oceanfront Apartments mogen te allen tijde op het kantoor SunRentals Bonaire binnenlopen voor vragen, reserveringen of meer informatie over het eiland. Het kantoor van SunRentals Bonaire is gelegen aan de Kaya Grandi 65 en is dus op loopafstand bereikbaar.

Onder de appartementen zijn diverse winkels en restaurantjes zich aan het vestigen. Dus na een heerlijke nachtrust kunt u zo de trap af en bijvoorbeeld naar de nieuwe Crêperie van Bonaire voor een heerlijke kop koffie met een Belgische wafel terwijl je uitkijkt over de prachtige Caribische zee.

Kortom, Terramar Luxurious Oceanfront Apartments heeft het allemaal!

Features:
- Ruim terras / balkon
- Full-airconditioning
- Ruime woonkamer met zeezicht
- Eigen parkeergelegenheid
- Wasmachine
- Vaatwasser
- On site security

Villa rental Bonaire

Tarieven

Alle seizoenen
1-slaapkamer appartement (max. 2 gasten) $150 p/n
2-slaapkamer appartement (max. 4 gasten) $195 p/n
2,5-slaapkamer appartement (max. 5 gasten) $215 p/n
Penthouse (max. 6 gasten) $265 p/n

Reserveringen kunnen worden gemaakt vanaf 2 nachten

Prijzen zijn excl. 15% service charge en $6.50 toeristenbelasting per nacht per persoon ouder dan 13 jaar.

 

 

 
SunRentals Bonaire