Nu heeft u de mogelijkheid om uw vakantie door te brengen in deze door Piet Boon ontworpen oceanfront villa. Piet Boon tekende niet alleen de buitenkant maar ook het interieur.

Het huis is zo ontworpen dat er altijd een verfrissende wind door kan waaien en voor de nacht zijn de drie slaapkamers van airco voorzien. Met een trap aan het terras heeft u privé toegang tot de zee.
Of u kiest voor het zwembad, een plekje in de gazebo of op een van de zitjes op het terras. In deze serene omgeving komt u geheel tot rust. En zoekt u afleiding, dan is Kralendijk onder handbereik.

Op de begane grond van deze Piet Boon villa vindt u twee van de drie slaapkamers met een gedeelde badkamer. Een met koraal ingelegde trap brengt u naar de eerste etage waar zich behalve de derde slaapkamer met badkamer ook de moderne open keuken bevindt en de ruime living die doorloopt in de buitenliving voorzien van vele zitplaatsen en een grote tafel. In deze villa mag niet gerookt worden en huisdieren zijn niet toegestaan.

Aan deze kant van het eiland worden bovendien zeer regelmatig dolfijnen gespot; een extra reden om uit te kijken over het azuurblauwe water!

Piet Boon Kas Nos Shelu

Oceanfront Kas Nos Shelu

Tarieven

Piet Boon design vakantiehuis
1 - 2 pers $3000
3 - 4 pers $3700
5 - 6 pers $4500

Prijzen zijn excl. 15% service charge en $6.50 toeristenbelasting per nacht per persoon ouder dan 13 jaar.

 

 

 
SunRentals Bonaire