Welkom in onze luxe vakantie villa ”Kas Mous” op het vredige eiland Bonaire. Een van de ABC-eilanden in de Caribische zee.

Deze villa is recentelijk gebouwd. Met een woonoppervlak van 400 m2 in een tuin van 2000 m2 , bent u verzekerd van alle privacy. Haar verheven positie in de residentiële villawijk Sabadeco zorgt voor een onbelemmerd uitzicht over de Caribische zee, en het onbewoonde eiland "Klein Bonaire".

Uw vakantiewoning beschikt over drie ruime slaapkamers met airconditioning, alsmede drie badkamers. De grote woonkamer grenst aan een overdekte veranda die langs de volledige lengte van het huis loopt.

Tijdens de bouw van deze tropische villa is optimaal rekening gehouden met de Noord-Oost passaat over Bonaire. Deze verkoelende wind zorgt voor een comfortabele temperatuur in huis en op de veranda.

Cas Mous Bonaire, caribisch Nederland

 

Vakantiehuis Cas Mous

Aan de veranda ligt een echt zwembad met een lengte van 15 meter !

De Caribische zee, en verschillende duiklocaties liggen op enkele minuten afstand. Kralendijk, de grootste plaats op Bonaire, bevindt zich op 7 auto-minuten. 3 slaapkamers met airco. Volledig ingerichte keuken. Grote veranda met prachtig uitzicht over het eiland Klein Bonaire.

Tarieven

Laagseizoen:
1 - 4 pax $ 1500 p/w
5 - 6 pax $ 1750 p/w

Kerstvakantie:
1 - 4 pax $ 1950 p/w
5 - 6 pax $ 2250 p/w

Prijzen zijn excl. 15% service charge en $6.50 toeristenbelasting per nacht per persoon ouder dan 13 jaar.

 

 

 
SunRentals Bonaire