El Pueblo Villa Diez Tres

Woonkamer Diez Tres

Dakterras El Pueblo Diez Tres

Uitzicht El Pueblo

Deze mooie vakantiewoning met twee slaapkamers is gevestigd op een klip in het noordelijke deel van het eiland en is deel de El Pueblo Villa”s en is slechts 15 minuten rijden van Bonaire’s hoofdstad Kralendijk.

Er zullen slechts 27 villa´s worden gebouwd en is dus een prachtig kleinschalig project. Het noorden is het meest onherbergzame gedeelte van Bonaire, de villa’s liggen midden in de natuur en hebben een prachtig uitzicht. Deze Diez Tres villa ligt aan de voorste rij waar de azuurblauwe zee nooit ophoud te verbazen.

De stijl van villa Diez Tres is Santa Fe, Mexicaans en zeer luxe. De woonkamer is ruim en heeft een open keuken met afwasmachine, de derde slaapkamer is veranderd in een studieruimte en bied u genoeg tijd en luxe om na te denken en deze vakantiewoning opnieuw te boeken voor de volgende vakantie.

Een grote buitentafel biedt u de mogelijkheid om te ontbijten, te lunchen of dineren in de openlucht en tegelijkertijd de dolfijnen te zien die voorbij zwemmen. Er is een groot dakterras met grote BBQ waar u het eiland Klein Bonaire en soms zelfs Aruba en Curacao kunt overzien.

De villa heeft twee slaapkamers met walk-in closets , twee badkamers, een studieruimte/kinderslaapkamer met stapelbed en extra eenpersoonsbed, wasruimte, een grote overdekte porch en een prachtige groot zwembad, pool-pret voor iedereen! De plek is echt formidabel!

Nieuw is het recent gebouwde appartement in de tropische tuin van villa Diez-Tres. Dit compleet verzorgde appartement heeft alles wat je nodig hebt! Dit appartement biedt accommodatie voor 2 personen extra. Het appartement is uitgerust met een woonkamer, een slaapkamer (met sofa-bed) een volledig uitgerust keukentje en een prachtig zitgedeelte buiten.

Villa features:
Twee slaapkamers (+ kinderslaapkamer)
Twee badkamers
Een studeerkamer
Dakterras met BBQ
Wasgelegenheid
Groot zwembad
Afwasmachine
Wifi
Appartement/tuinhuis

Slaapkamer 1:  1 king bed
Slaapkamer 2:  2 single beds
Slaapkamer 3:  1 single bed + 1 stapelbed
Studio:           slaapbank voor 2 personen

Tarieven

Laag seizoen
1 - 2 personen: US $ 1750 p/w
3 - 4 personen: US $ 1960 p/w
5 - 6 personen: US $ 2170 p/w (4 volwassenen/2 kinderen)
7 personen: US$ 2275 p/w (4 volwassenen/3 kinderen)
Tuinhuis $210 (max. 2 personen)

Hoog seizoen
1 - 2 personen: US $ 1925 p/w
3 - 4 personen: US $ 2135 p/w
5 - 6 personen: US $ 2345 p/w
7 personen: US$ 2450 p/w (4 volwassenen/3 kinderen)
Tuinhuis $ 210 (max. 2 personen)

Prijzen zijn excl. 15% service charge en $6.50 toeristenbelasting per nacht per persoon ouder dan 13 jaar.

 

 

 
SunRentals Bonaire