SunRentals Bonaire heeft een aantrekkelijk arrangement voor uw (duik) vakantie op de Nederlandse Antillen. Boek nu een appartement bij Bonaire Oceanfront Apartments, gelegen in het centrum van Kralendijk met uitzicht op de Caribische zee.

Bonaire Oceanfront Apartments heeft een receptie en een eigen duikshop op het terrein. Beiden zijn dagelijks geopend van 08.00 uur en 17.00 uur voor al uw vragen en informatie. Duikflessen en kleedkamers zijn 24/7 beschikbaar.

Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag bij het boeken van al uw uitstapjes en activiteiten. Vraag tevens naar onze speciale prijzen voor duikgroepen.

Bonaire appartementen aan zee
Appartementen aan Zee

Alle appartementen hebben een veranda met prachtig uitzicht over de Caribische Zee en het onbewoonde Klein Bonaire. Op het strand van dit eiland heeft Harry Belafonte zijn romantische en wereldberoemde liedje “Ohhh island in the sun" geschreven.

In de tropische tuin van het resort ligt een groot en diep zwembad met comfortabele ligbedden. De een- en twee slaapkamer appartementen hebben een woonkamer met kabel TV en Wi-Fi. De keuken is uitgerust met alle keukenapparatuur waaronder een magnetron, broodrooster en blender. In de meeste slaapkamers staat een tweepersoonsbed. Op verzoek kunnen we indien aanwezig een kingsize bed plaatsen.

Alle slaapkamers zijn voorzien van een kluis en airco, de meeste woonkamers hebben ook een airco. De appartementen worden iedere dag schoongemaakt met 2 x per week schoon linnengoed. Op een steenworp afstand is een fitnessclub en massagesalon gelegen.

Bonaire Oceanfront Apartments vanuit de lucht.

Oceanfront Apartments Bonaire

Tarieven

Laag seizoen:
1 slaapkamer $ 99 p/d
2 slaapkamers $ 145 p/d
Penthouse $ 150 p/d $ 99 Speciale korting tot 21-12-2017 !

Hoog seizoen:
1 slaapkamer $ 115 p/d
2 slaapkamers $ 175 p/d
Penthouse $ 165 p/d


10% Korting voor 1 week
20% Korting voor 2 weken
30% Korting voor 3 weken of meer


Korting is nog niet verwerkt in de gratis offerte
Er is slechts één korting van toepassing, kortingen alleen geldig in laag seizoen

 

Met groot genoegen kondigen wij u aan dat al de appartementen verhuurd worden door SunRentals Bonaire. Alle appartementen zijn individueel bezit van verschillende eigenaren en zijn uniek naar elke van onze eigenaarspersoonlijkheid. Elke eenheid is speciaal, maar zal alle zelfde basisvoorzieningen hebben. De eigenaars streven iedereen van uw verwachtingen te ontmoeten.

Alstublieft merk op: Niet alle eenheden hebben dezelfde bed configuratie. Wanneer een specifieke eenheid verzocht is doen wij ons beste om uw wens in te willigen en om die eenheid voor u vrij te houden, nochtans, kunnen wij geen specifieke eenheid garanderen. Appartement beschikbaarheid zal afhangen van wanneer de vroegere gasten aankomen en vertrekken in verhouding naar uw aankomst of vertrek. Onze eigenaars die in de periode langs komen en recht hebben op hun appartement of hun een bepaald appartement dat uit de huurpoel wordt gehaald voor onderhoud doeleinden.

Prijzen zijn excl. 15% service charge en $6.50 toeristenbelasting per nacht per persoon ouder dan 13 jaar.

 

 

 
SunRentals Bonaire