Club Nautico Bonaire Apartments

Dit luxe appartementengebouw staat direkt aan de boulevard van kralendijk, de hoofdplaats van Bonaire.

Of u nou voor een paar weken of een paar maanden op Bonaire komt te wonen, deze apartementen zijn bij uitstek geschikt om te wennen aan het rustige karakter van Bonaire. U hoort nog af en toe een toeter, zowel van de cruise boten als van de auto´s, maar om 10 uur is alles rustig en slaapt!

Bent u voor langere tijd op de Nederlandse Antillen, en op zoek naar een huur-appartement of penthouse met zeezicht, dan is dit precies war u naar op zoek bent.  Momenteel zijn in dit exclusieve complex twee penthouses en vier appartementen met balkon beschikbaar. Vanaf het balkon hebt u een fantastisch zicht over de haven en Caribische Zee. Met het bekende restaurant "it rains fishes" op de begane grond, hoeft u zelfs voor het diner de deur niet meer uit.

De smaakvol ingerichte appartementen bevatten een woonkamer met TV en radio/CD-speler en een balkon. Een keuken, voorzien van een magnetron. Een slaapkamer met king-size bed en airconditioning. Tenslotte de badkamer met ligbad.

De penthouses beschikken over twee slaapkamers en twee badkamers en een ruim dakterras met lounge bedden en een overdekte eetgelegenheid.

Van af US$ 1200 per maand minimaal 3 maanden

 

Opzoek naar een vakantiehuis of appartement?
Klik hier voor al onze vakantie accomodaties

 

 

 
SunRentals Bonaire