Nog steeds op zoek naar het paradijs? Probeer Bonaire op de Nederlandse Antillen.

SunRentals is de enig officieel erkende vastgoedmakelaar op Bonaire, en is u graag van dienst. Onze service omvat ondermeer: advies en begeleiding bij huur en koop van, vakantie-huizen, -appartementen en villa's. Tevens hebben wij een ruim aanbod in huur- en koopwoningen over heel Bonaire, van elk formaat, en voor ieders budget.

Alle woningen van SunRentals verkeren in een goede staat van onderhoud. Samen met de service van het bonaire sunsational team, bent u verzekerd van een onvergetelijk verblijf op Caribische Bonaire.

Wat houdt onze service in?

Airport service
Wij halen u gratis af van het vliegveld. geef ons de aankomsttijd door, dan rijden wij u naar uw vakantieadres.

Boodschappenservice
Wij regelen dat de ijskast gevuld is. Wilt u van deze service gebruikmaken? Laat het ons weten.

Schoonmaak
Wij maken uw vakantiewoning wekelijks schoon. Beddengoed en badlakens worden dan ook gewisseld. Frequenter is mogelijk. Neem contact op met ons kantoor. Uiteraard is de schoonmaak na uitchecken voor onze rekening.

Internet en telefoon
U kunt tijdens uw vakantie gebruik maken van de telefoon (lokaal) en Internetverbinding. Aanwezig in alle appartementen en meeste villa's.

Het kantoor van SunRentals Bonaire is dagelijks geopend van 08.00 tot 17.00. Voor vragen en informatie over: auto- , boot- en fietsverhuur, fitness en massage, kano- en kajaktochten, kok- of catering aan huis, picknick-pakketten, windsurf-lessen. Kortom, voor bijna alles kunt u bij ons terecht. Ons team spreekt diverse talen. o.a. Nederlands, Engels, Duits, Spaans, Frans en Portugees.

 

SunRentals Bonaire
SunRentals Bonaire
Kaya Grandi 65
Bonaire, Nederlandse Antillen
Tel: + 599 717 6130
Fax: + 599 717 6136
JLIB_HTML_CLOAKING

Bel vanuit USA: 1866 464 1786

 

Amanda at SunRentals BonaireAmanda
Schoonmaaksters at SunRentals BonaireCleaning Team
Jose at SunRentals BonaireJose Cieremans

 

Steven at SunRentals BonaireSteven Cieremans

 

Rianne at SunRentals BonaireRianne

 

Bouke at SunRentals BonaireBouke