Het Caribische leven moet worden gevierd! En dat kan zeker met deze geweldige villa in de kindvriendelijke buurt Sabal Palm, in een van de meest vooraanstaande wijken van Bonaire: Belnem.

Sabal Palm ligt aan de weg Kaya Ir. Randolph Statius van Eps, die Belnem verbindt met Lac Cai, met de wonderschone en intensief beschermde natuur (mangrovebossen!) en Sorobon, het wereldberoemde windsurfgebied. Maar ook enkele van de meest bekende en geliefde duikplekken van het eiland, zoals Salt Pier en Hilma Hooker, zijn te bereiken binnen slechts een paar minuten met de auto.

Zodra je binnenkomt, valt gelijk de fijne, ruime woonkamer op en de daaraan verbonden open keuken. Vanuit deze grote ruimte zijn alle drie slaapkamers eenvoudig te bereiken, alle voorzien van airconditioning. De grote slaapkamer heeft een eigen badkamer met onder meer twee wastafels, de twee andere slaapkamers delen samen een badkamer.

Vanuit de woonkamer/keuken kan men direct naar buiten, naar de porch, waar ’s morgens, ’s middags en ’s avonds gezamenlijk in de open lucht gegeten kan worden. Maar waar het natuurlijk buiten écht om draait, zijn het zwembad (± 7 x 11 meter!) en het zonneterras!! Tot slot kan vanaf het overdekte dakterras worden genoten van de ondergaande zon en een prachtig uitzicht op het noorden van Bonaire.

De villa biedt ook zeker interessante mogelijkheden voor verhuur. Het is met name in trek bij koppels en gezinnen die geïnteresseerd zijn in huur vanaf één tot een aantal maanden.

Vraagprijs $ 399,000 + kosten koper
(recentelijk in prijs verlaagd)

Bebouwde oppervlakte 225 m²/kavel grootte 1.071 m²

Villa Bon Bini Bonaire te Koop
Villa Bon Bini Bonaire

 

 

Property Type:
Vrijstaand huis
Neighborhood:
Belnem
Address:
Sabal Palm 13
Bedrooms:
3
Furnished:
No
Bathrooms:
2
Pool:
Yes
Ocean view:
Yes
Electricity:
110 and 220 Volt
Oceanfront:
No
Garden:
Yes
Ocean access:
No
Air-conditioners:
Yes
Land:
Eigendomsgrond
Total ground area:
1071
m2
11582
Sq Ft
Total living area:
225
m2
2421
Sq Ft
Price:
$ 399.000
 
Sales prices are excluding buyers costs

 

 

 
SunRentals Bonaire