Deze villa in Adobe stijl is onlangs gebouwd en wordt compleet gemeubileerd geleverd. Doordat de woonkamer, keuken en het overdekte terras op gelijk niveau liggen geeft dit een open en vrij gevoel en bij helder weer kun je zelfs vanaf het terras Curaçao zien liggen.

De hoofdslaapkamer heeft zijn eigen ruim opgezette badkamer en een gigantische kledingkast met schuifdeuren. De andere twee slaapkamers delen een badkamer. Op het terras is het zwembad gelegen. Evenals de wasruimte waarin de wasmachine staat is er ruimte voor het opbergen van eventuele (duik)spullen.

Het unieke aan deze villa Adobe is dat er onder het huis een volledig een-slaapkamer appartement gelegen is. Op deze manier kunnen in deze villa maar liefst 8 personen verblijven!

De inventaris is van Europese hoge kwaliteit en passend bij de stijl van het huis. Voor alles is gezorgd, kook- en eetgerei, glaswerk, linnengoed, handdoeken, armaturen en overige meubels. De keukenapparatuur is van het merk Siemens.

Het totale bebouwde gedeelte - binnen en buiten - is 280 m² plus 45 m² extra voor het appartement, een totaal van 325 m². De kavel is 745 m² groot.

Bonaire el Pueblo Villa te koop

 

Villa Adobe Bonaire

 

Property Type:
Ocean view villa
Neighborhood:
Barkadera
Address:
El Pueblo 27
Bedrooms:
4
Furnished:
Yes
Bathrooms:
4
Pool:
Yes
Ocean view:
Yes
Electricity:
110 and 220 Volt
Oceanfront:
No
Garden:
Yes
Ocean access:
Yes
Air-conditioners:
4
Land:
Long Lease Land
Total ground area:
745
m2
8,016
Sq Ft
Total living area:
325
m2
3,483
Sq Ft
Prijs:
VERKOCHT
 
Verkoopprijzen zijn exclusief kosten koper

 

 

 
SunRentals Bonaire