Adres Waterlands Village Resort, Kralendijk, Bonaire, 00000, Netherlands Antilles 005997176130

Dit ruime, sfeervolle, volledig gemeubileerde en zeer goed onderhouden huis in Indonesische stijl met twee grote slaapkamers en twee badkamers is gelegen in Waterlands Village: een intiem, op recreatieverhuur gericht resort even ten zuiden van Kralendijk. Waterlands Village ligt op een schiereiland met 24 vrijstaande huizen, die deels gelegen zijn aan de lagune met heerlijk uitzicht over het water en deels gelegen zijn in de prachtige, volgroeide tuin. Midden op het resort is er een gemeenschappelijk zwembad met palapa´s en ligbedden. Het resort is een zogenaamde "gated community".

Waterlands Village #22 is een van de huizen in de tuin. De vloeroppervlakte inclusief de ruime veranda is 144 m2 (het dak meet 12 bij 12 meter); met de ommuurde buitendouche erbij is er zelfs meer dan 175 m2! De buitendouche is met deuren afgesloten en is daarmee zeer geschikt om privé te zonnebaden en om bijvoorbeeld duikuitrusting te laten drogen.

De veranda wordt omringd door veel groen en profiteert van de oostenwind en is een werkelijk heerlijke en schaduwrijke plek om te ontspannen. Aan weerszijden van de woonkamer met open keuken en ontbijtbar liggen de twee ruime slaapkamers met elk een badkamer, schuifdeuren naar de veranda en deuren naar respectievelijk de buitendouche en de tuin. De woonkamer en beide slaapkamers hebben allemaal een airco.

Naast de van alle gemakken voorziene keuken bevindt zich nog een ruime bijkeuken met daarin de wasmachine, de boiler en veel bergruimte.

Waterlands Village heeft een actieve Vereniging van Eigenaars. Het onderhoud aan de gemeenschappelijke ruimten, de parkeerplaatsen, het zwembad, het strand, de tuinen, de gevels en daken van de huizen, is ondergebracht in deze VvE, waardoor het gehele resort in een prima staat van onderhoud verkeert. Geen zorgen daarover dus! De VvE-bijdrage is inclusief de kosten voor het internet en de televisie.

Is uw interesse gewekt? Mail ons op JLIB_HTML_CLOAKING en plan snel een bezichtiging in!

 

Bonaire Waterland Village for Sale

Waterland Village Bonaire
Property Type:
Cottage
Neighborhood:
Waterlands Village
Address:
Kaya International
Bedrooms:
2
Furnished:
Yes
Bathrooms:
2
Pool:
Yes
Ocean view:
No
Electricity:
110 and 220 Volt
Oceanfront:
No
Garden:
Yes
Ocean access:
No
Air-conditioners:
Yes
Land:
Erfpacht
Total living area:
245
m2
2,668
Sq Ft
Vraagprijs:
$ 250.000 (kosten koper)

 
Share to Delicious Share to Digg Share to Facebook Share to Twitter Share to LinkedIn
SunRentals Bonaire