Adres Kaya Grandi 65, Kralendijk, Bonaire, 00000, Netherlands Antilles 005997176130

Yoga and Dive Package Bonaire

Yoga & Duiken. Wat gebeurt er wanneer je deze 2 met elkaar combineert?! De unieke combinatie van het verbinden van Yoga en Duiken is NIEUW over de hele wereld!

Vrijwel iedereen is tegenwoordig bekend met het begrip Yoga; leer afkomstig uit India die zegt hoe je met meditatie, ademhalingsoefeningen en concentratie je lichaam en geest kunt ontspannen. Ook duiken zal de meeste mensen niet onbekend zijn.

  • In deze Yoga duik kan je een bewegende meditatieve staat ervaren, een gevoel van vrede en verbondenheid met de natuur, wanneer je stilletjes en gewichtloos door het azuurblauwe water zweeft. Het enige wat je hoort is het geluid van je eigen ademhaling.
  • Ademhalen wordt beschouwd als de essentiële connectie tussen lichaam en geest. Ademhalingsvaardigheden die we leren in Yoga zullen ons helpen om beter adem te halen onder water en hierdoor dus het zuurstofverbruik te verminderen.
  • Het leert ook je drijfvermogen verbeteren (door de correcte manier van ademen te hanteren) en door te ontspannen. Yoga leert ons dus bewust te ontspannen en om langer en leuker te duiken!

 

Duiken & Yoga kunnen je open stellen voor verschillende werelden, zowel innerlijk als daarbuiten! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie / gratis introductieduik.

Yoga and Dive Package Bonaire

 
Share to Delicious Share to Digg Share to Facebook Share to Twitter Share to LinkedIn
SunRentals Bonaire